Lid worden?

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van voetbalvereniging RKVV Velsen! Iedereen kan lid worden van RKVV Velsen onafhankelijk van leeftijd, geslacht en afkomst. Na uw aanmelding middels onderstaand formulier ontvangt u per omgaande een bevestiging per e-mail.

RKVV Velsen heeft aandacht voor ieder lid en wil de leden graag betrekken in de activiteiten. Een goede basis is belangrijk, daarom kun je bij RKVV Velsen al vanaf 4 jaar terecht bij de Mini's. Wilt u of uw kind toch liever even kennis laten maken met de vereniging? Neem dan contact op met de (jeugd)coördinator die verantwoordelijk is voor de leeftijdscategorie waar u of uw kind in thuis hoort. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend deel te nemen aan één van onze activiteiten en ervaar zelf waarom je lid wil worden van  RKVV Velsen.

Waarom de jeugdopleiding van  RKVV Velsen?

• Opgeleide en enthousiaste jeugdtrainers
  • Uitstekende faciliteiten en materialen
  • Verschillende activiteiten voor iedere leeftijdsgroep buiten het voetbal om
  • Familiedag voor iedereen
  • RKVV Velsen Voetbalschool
  • Gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van RKVV Velsen

Twijfel niet langer en meld u aan via onderstaand formulier. Binnen 5 werkdagen na uw aanmelding wordt er contact met u opgenomen door de ledenadministratie.

Huishoudelijke reglement

Identiteitskaart:
Nummer:

Akkoord automatische incasso
* Hierbij machtig ik RKVV Velsen om doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank te sturen
om een bedrag van bovenstaand iban-nummer af te schrijven wegens de jaarlijkse contributie
en indien door u opgegeven andere verenigingsbijdragen.
RKVV Velsen incasseert in twee termijnen (augustus en november) de contributie.
Indien lid jonger dan 18 is, verklaart zijn/haar ouder/verzorger akkoord te zijn met bovenstaande machtigingverstrekking.
Handtekening speler/ouder/verzorger *
Gaarne uw naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd

RKVV Velsen is een club die draait op vrijwilligers.
Met elkaar proberen we het voetballen nog leuker te maken en leer je veel mensen kennen.
We proberen ook de capaciteiten van leden en ouders zoveel mogelijk te benutten.
Ook al heb je weinig tijd, wij vinden het leuk om iedereen bij RKVV Velsen te betrekken.
We zullen binnenkort contact met je opnemen om te kijken wat jij/ je ouder(s) voor de club zou(den) willen en kunnen betekenen.
Je kunt onderstaand alvast aangeven wat je leuk zou vinden:
Begeleider team
Voetbaltechnische zaken (bv. Trainer)
Sponsorzaken
Organisatie (feesten/evenementen)
Onderhoud accommodatie
Anders, nl.

Voetbalhistorie
Bij een andere vereniging gespeeld?
Naam vorige vereniging
Datum laatst gepeelde wedstrijd
Indien minder dan vier jaar geleden dan moet een KNVB overschrijvingsformulier worden ingevuld door beide verenigingen.
Dit moet voor 15 juni voorafgaand aan het seizoen.
Dit formulier is verkrijgbaar bij de ledenadministrateur

Kennis statuten
* Door het aanvinken van bijgaande checkbox geeft u aan kennis te hebben genomen van de statuten van RKVV Velsen.
De statuten worden op aanvraag verstrekt.

Persoonsgegevens
Uw gegevens worden niet aan derden voor commercieel gebruik uitgewisseld.
Indien dit wel gebeurt, zal hier vooraf toestemming voor worden gevraagd.
Wel zullen, indien noodzakelijk, relevante gegevens worden uitgewisseld met derden die nodig zijn voor lidmaatschap gerelateerde zaken.
Voor het aangaan van het lidmaatschap is akkoordverklaring hiermee verplicht.
* Ik ga hiermee akkoord
Opmerking