• Contributie 2020-2021

Inning contributies

In de maand augustus wordt bij onze vereniging de contributie-inning gedaan. Wij maken daarbij gebruik van het programma van All United. Helaas is er dit keer door een systeemfout en door miscommunicatie het een ander niet goed gegaan.
    Zo heeft iedereen een mail ontvangen met daarop de vermelding dat het gaat om de contributie van het seizoen 2018-2019. Dat moet natuurlijk seizoen 2020-2021 zijn.
    Onze excuses hiervoor.

Volgens afspraak vindt de incasso van de 1e termijn van 50% aan het eind van deze maand plaats.
    Voor een overzicht van de contributiebedragen verwijs ik naar het overzicht hieronder.

Wij rekenen op jullie medewerking.

Bestuur RKVV Velsen
    Rens de Haas
    penningmeester

Hieronder vindt u de contributie die in de algemene ledenvergadering is vastgesteld voor het seizoen 2020/2021:

Overzicht:

Leeftijdsgroep

Mini's

73 euro

Senioren 7 x 7

85 euro

Onder de 9

144 euro

Onder de 11

160 euro

Onder de 13

165 euro

Onder de 15

170 euro

Onder de 17

175 euro

Onder de 19

187 euro

240 euro

INNEN CONTRIBUTIES:

De incasso zal plaats vinden eind augustus.

Voor de leden met een automatische incasso het 1e deel en voor de leden zonder automatische incasso het totale contributiebedrag met een opslag van € 10,-.

Contactpersoon voor de contributie is penningmeester Rens de Haas
    (penningmeester@rkvv-velsen.nl).