• Het programma voor het jubileumweekend

Van 12 tot en met 14 augustus van de 100 jarige RKVV Velsen!!

Vrijdag 12 augustus 2022: Buurtborrel & HI Ha Hannie honderd show
    De buren op de koffie - in de feesttent
    15:00 – 16:30  In de feesttent komen de buren op de koffie, met ook een taartje en een drankje en krijgen zij informatie over het feestprogramma van  de 100 jarige RKVV Velsen.

Hi Ha Hannie Honderd show – in de feesttent.
    Om 20:00 uur stipt(dus kom op tijd!)begint de voetbalshow: een avond met cabaret, muziek, bekende gasten, interviews en muziek. De makers van de grote 'Hi Ha Hondenlulshow’ maken eenmalig een speciale show voor het 100 jarig bestaan van RKVV Velsen.

Tijdens dit evenement de presentatie van het Eeuwmagazine. Een uitgave van en door de RKVV Velsen over zijn 100 jarige geschiedenis en zijn hedendaagse leden en vrijwilligers.
    Na afloop van de show een  “after borrel” met live muziek. Uitverkocht! Dus ticket verplicht!

Inloop vanaf 19.30 uur met geldig ticket

Zaterdag 13 augustus 2022: ‘EEN PRETTIGE WEDSTRIJD’ en clinicdag en openingsfeest

Voetbalclinic voor de jeugd – op het Velsen terrein
    Er wordt voor alle meiden en jongens van Onder 6 tot en met Onder 19 jaar,  een voetbalclinic georganiseerd, van 10.30 uur tot 13.00 uur op het sportpark Driehuis.
    10.30 – 11.30 uur eerste sessie
    Een lunch verzorgd door de Kokkies
    12.00 – 13.00 uur tweede sessie
    De Clinic wordt verzorgd doorMartin Haar en Dennis Haar.
    Publiek is uiteraard van harte welkom!

Velsen 1 – Regioteam – op het Velsen terrein
    ’s Middags speelt om 15.00 uur ons 1e elftal tegen een Regioteam onder leiding van de coaches Richard Plug en Rob Spronk. Het Regioteam bestaat uit spelers van onder meer Stormvogels, VSV, IJmuiden, Odin’59 en anderen. De toegang is gratis!

Feestavond met optreden van Wolter Kroes – in de feesttent
    ’s Avonds  is er in de feesttent op het Velsen terrein een spetterende feestavond, met een DJ en de 100% RKVV Velsen showband.  Ook komt de populaire zanger Wolter Kroes optreden en hij zal zeker de tent op zijn kop gaan zetten. Uitverkocht! Dus ticket verplicht!
    Toegang vanaf 19.45 uur met geldig ticket.

Zondag 14 augustus 2022: Reünie RKVV Velsen 100 jaar

Reünie – in de feesttent
    Speciaal voor de ouderen en oud- leden en oud- vrijwilligers, trainers, oud- verzorgers en oud- bestuursleden wordt er een sfeervolle reünie gehouden in de grote feesttent.

Zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur.
    Toegang vanaf 13.45 uur met geldig ticket.

Wij kijken uit naar je komst.
    Let op!
    De tickets voor de activiteiten op vrijdagavond en zaterdagavond zijn uitverkocht.
    Voor zondagmiddag zijn nog enkele tickets verkrijgbaar.
    Kom zoveel mogelijk op de fiets!
    Er is een speciale fietsenstalling beschikbaar bij het complex.
    Denk om de buren bij het naar huis gaan.