• Velsen - RKHVV

  04-06-2023: Vandaag de eerste nacompetitie wedstrijd tegen RKHVV uit Huissen. Een tegenstanden die uitkomt in de eerste klasse D die de derde periode heeft gewonnen en mag strijden om promotie naar de 4e Divisie. Velsen echter speelt om niet om de omgekeerde weg te bewandelen. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Telstar omdat de velden in Driehuis bezet zijn door een jeugdkamp van drie dagen. Dus beiden ploegen spelen eigenlijk een uitwedstrijd.
  [Lees verder]

 • Velsen - Hollandia

  28-05-2023: Vandaag de laatste wedstrijd tegen Hollandia van dit seizoen. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel. Hollandia is keurig geëindigd in de middenmoot ter Velsen na een loodzwaar seizoen nog een kans heeft in de nacompetitie. Een aantal prominente spelers zullen volgend seizoen de club verlaten en het is de vraag of een nieuwe lichting de vierde divisie aankunnen. Maar afwachten hoe het in de nacompetitie gaat aflopen.
  [Lees verder]

 • 21-05-2023: Vandaag de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen koploper Hoogeveen. Beide ploegen zullen strijden voor de overwinning. Hoogeveen zal de punten net zo hard nodig hebben als Velsen want die strijden nog voor het kampioenschap. Velsen daar in tegen wil natuurlijk de nacompetitie veilig willen stellen. Dus van beide kanten wordt het dus een spannend dagje.
  [Lees verder]

 • Velsen - VOC

  14-05-2023: Met nog drie wedstrijden te gaan zal Velsen waarschijnlijk niet rechtstreeks in de 4e divisie blijven. Het uitgangspunt moet nu wezen om via de nacompetitie er nog in te blijven. Met drie punten voorsprong op Alcides en vijf punten op VKW moet het mogelijk zijn. Maar erg veel mag er dan niet mis gaan. Alle drie de ploegen strijden vanmiddag tegen de middenmoot dus hebben ze alle drie ongeveer de zelfde kansen.
  Spannend wordt het in ieder geval wel!
  [Lees verder]

 • HBS - Velsen

  07-05-2023: Vandaag weer een heel lastige wedstrijd tegen HBS uit Den Haag. Om rechtstreekste degradatie te voorkomen en met maar drie punten voorsprong op Alcides is het wel zaak om een goed resultaat te behalen. Ook concurrent Alcides heeft een zware middag tegen de koploper dus het zal weer een spannend weekend worden.
  [Lees verder]

 • Velsen - Be Quick 1887

  23-04-2023: De bijnaam van Be Quick is de Good-Old. Die eretitel verwijst naar de veelbewogen geschiedenis van de pure amateurclub met als hoogtepunt het veroveren op 6 juni 1920 van het Kampioenschap van Nederland. Vorige week werd er onverdiend verloren door een blunder van de grensrechter die de bal over de doellijn zag terwijl dat niet het geval was. Vanmiddag is het wederom een spannende dag voor Velsen. Niet verliezen dat het doel van vanmiddag om directe degradatie te voorkomen.
  [Lees verder]

 • Heino - Velsen

  16-04-2023: Vanmiddag de wedstrijd tegen Heino. Deze ploeg is na acht seizoenen eindelijk gepromoveerd naar de 4e divisie. Dat ging allemaal niet eenvoudig. Ze hadden zelfs drie wedstrijden in de nacompetitie om daar te komen. In de finale werd er met 4-2 gewonnen van AGB geen onbekende voor Velsen. Voor Velsen wordt het weer een zeer belangrijke wedstrijd om rechtstreekse degradatie te voorkomen.
  [Lees verder]

 • Velsen - RKAVV

  02-04-2023: Vandaag de thuiswedstrijd tegen het sterke RKAVV uit Leidschendam. De uitwedstrijd werd kansloos verloren, maar beide wedstrijden vorig seizoen werden door Velsen wel gewonnen dus er altijd een kans. Zeker na de winst vorige week zou dit wel een positieve werking kunnen opleveren. Het zal weer een spannende zondagmiddag worden. Wellicht zal het voetballen op gras ook een voordeel kunnen zijn.
  [Lees verder]

 • Velsen - VKW

  26-03-2023: Een spanende dag voor zowel Velsen als voor tegenstander VKW uit Wersterbork. Bij uitwedstrijd was VKW de bovenste partij en kon Velsen met heel veel geluk en uitstekend keeperwerk van Dennis Flekken stand houden. In blessuretijd was het Mischa Plug die Velsen de op voorsprong zette tot ontzetting van de thuisploeg.  Enige revanche gevoelens zullen vandaag zeker boven komen drijven bij de bezoekers. Voor beide ploegen telt alleen een overwinning om degradatie te voorkomen.
  [Lees verder]

 • SJC - Velsen

  12-03-2023: Weer een belangrijk weekend voor de mannen van trainer Ronald Dooijeweerd. Na een glansrijke  overwinning vorige week zou het mooi zijn om vandaag dezelfde stunt uit te halen. SJC is altijd een fijne ploeg voor Velsen omdat  er altijd aardig wordt gescoord. De thuiswedstrijd werd in namelijk ruimschoots met 4-1 gewonnen.
  [Lees verder]

 • Velsen - Alcides

  05-03-2023: Het is inmiddels vijf voor twaalf voor het elftal van trainer Ronald Dooijeweerd en zijn manschappen. Vandaag de zeer belangrijke wedstrijd tegen Alcides die ook in de problemen zit. Met twee punten meer, maar wel een wedstrijd minder gespeeld, moet Velsen nou toch zeker de punten in Driehuis houden. Bij verlies wordt het haast een onmogelijke taak om nog vierde divisie te spelen.
  [Lees verder]

 • De Zouaven - Velsen

  26-02-2023: Na het prima resultaat van twee weken geleden tegen  Westlandia en de bekerwinst vorige week gaat Velsen vanmiddag op bezoek bij De Zouaven uit Grootebroek, bekend van de jeugdspelers Ronald en Frank de Boer. Voor de mannen van trainer Dooijeweerd staat er weer heel wat op het spel. Bij verlies wordt het gat met nummer dertien wel erg groot. Dus er zal gewonnen moeten worden.
  [Lees verder]

 • Velsen - Westlandia

  11-02-2023: Vandaag de wedstrijd tegen Westlandia uit Naaldwijk. Net als Velsen viert Westlandia ook haar 100 jarig jubileum. De feestvreugde voor het eerste team zal wat minder zijn geweest het afgelopen seizoen. Zij degradeerden naar de 4e divisie, maar staan op dit moment op de zevende plaats. Voor Velsen weer een zeer belangrijke wedstrijd. Er moeten nu toch wel punten worden verzameld anders ziet het er steeds slechter uit.
  [Lees verder]

 • Rohda Raalte - Velsen

  05-02-2023: De R.K.S.V. Rohda Raalte, zoals de club officieel heet, is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.300 leden al langere tijd tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland. De club is vorig seizoen kampioen geworden met een grote voorsprong op nummer twee. Een lastige uitwedstrijd voor Velsen want de thuisploeg staat zesde dus Velsen moet alles op alles zetten om niet te verliezen.
  [Lees verder]

 • Velsen - Alphense Boys

  29-01-2023: Vandaag de wedstrijd tegen Alphense Boys uit Alphen aan de Rijn. Een lastig karwei voor Velsen dat de uitwedstrijd niet wist te winnen. In blessuretijd werd een gelijk spel nog wegegeven. Zeer belangrijke wedstrijd vandaag omdat de concurrenten onderin ook tegen elkaar spelen. Dus wie van de drie krijgt een heel klein beetje lucht.
  [Lees verder]

 • Purmersteijn - Velsen

  22-01-2023: Na de laatste wedstrijd op 04-12-2022 tegen Hoogeveen liep Velsen een flinke nederlaag op dus gingen de mannen van trainer Dooijeweerd niet lekker de winterstop in. Vandaag de wedstrijd tegen Purmersteijn waar Velsen het over het algemeen zeer moeilijk heeft. Maar met de herstelde blessures en de terugkeer van Daniël Zuiverloon zou een goed resultaat van harte welkom zijn gezien de positie op de ranglijst.
  [Lees Verder]

 • RKAVV - Velsen

  30-10-2022: Vandaag de uitwedstrijd tegen RKAVV uit Leidschendam. De ploeg heeft al vele jaren ervaring in de hoofdklasse en staat op dit moment bovenaan. Beide ontmoetingen vorig seizoen werden door Velsen gewonnen. Een moeilijk middagje zal het wel worden. Maar met drie overwinningen achter elkaar zou het leuk zijn om het kwartet vol te maken.
  [Lees verder]

 • Hillegom - Velsen

  23-10-2022: Vandaag de wedstrijd om de KNVB beker tegen Hillegom. Het is alweer een tijdje geleden dat we tegen elkaar speelden. De laatste ontmoeting was op 21 maart 2019. Hillegom staat op de vierde plaats in de eerste klasse dus voor Velsen, na de twee vorige overwinningen in de competitie, wel zaak om vanmiddag de volgende ronde te halen.
  [Lees verder]

 • VKW - Velsen

  16-10-2022: Vanmiddag de uitwedstrijd  tegen VKW uit Westerbork. Vorig seizoen is de ploeg tweede geworden in de eerste klasse F en promoveerde via de nacompetitie. Dus ook een nieuwkomer, die het tot nu toe ook erg moeilijk heeft. Pas één wedstrijd gewonnen en één gelijk gespeeld. Ook heeft het dit jaar een nieuwe trainer en ze willen vandaag natuurlijk graag winnen. Maar Velsen reist na de ruime overwinning vorige week tegen de koploper met veel vertrouwen richting Drente.
  [Lees verder]

 • Velsen - SJC

  09-10-2022: Het zal vanmiddag weer een moeilijke wedstrijd worden voor Velsen. Vorige week door afwezigheid van diverse spelers werd er nipt verloren van Alcides. Koploper SJC is voor Velsen een lastige ploeg met veel technische spelers. Vorig seizoen wonnen we wel de thuiswedstrijd dus er nog hoop. Ook vandaag is nog niet iedereen fit dus is het afwachten hoe het allemaal gaat lopen. We blijven positief.
  [Lees verder]

 • Alcides - Velsen

  02-10-2022: Alcides staat nu voor meer dan 100 jaar voetbalplezier. Een rijke voetbalhistorie met veel sportiviteit, plezier en prachtige overwinningen. Een club met een diversiteit van leden uit de hele Meppeler samenleving. Na de belangrijke overwinning vorige week in Driehuis is het vertrouwen weer gestegen. Bij winst vanmiddag kunnen we gelijk komen met de ploeg uit Meppel.
  [Lees verder]

 • Velsen - De Zouaven

  25-09-2022: Na het prima resultaat van vorige week tegen koploper  Westlandia komt vanmiddag De Zouaven uit Grootebroek op bezoek, bekend van de jeugdspelers Ronald en Frank de Boer. Beide ploegen verloren hun thuiswedstrijden tegen elkaar, maar wonnen de uit wedstrijden. De Zouaven heeft één puntje meer, dus bij winst kan Velsen er over heen.
  [lees verder]

 • Westlandia - Velsen

  18-09-2022: Vanmiddag de wedstrijd tegen Westlandia uit Naaldwijk. Net als Velsen viert Westlandia ook haar 100 jarig jubileum. De feestvreugde voor het eerste team zal wat minder zijn geweest het afgelopen seizoen. Zij degradeerden naar de 4e divisie, maar staan op dit moment gezamenlijk bovenin met negen punten uit drie wedstrijden terwijl Velsen de eerste punten nog moet zien binnen te halen. Laten we hopen dat dit vanmiddag gaat gebeuren.
  [Lees verder]

 • Velsen - Rohda Raalte

  11-09-2022: De R.K.S.V. Rohda Raalte, zoals de club officieel heet, is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.300 leden al langere tijd tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland. De club is vorig seizoen kampioen geworden met een grote voorsprong op nummer twee. Beide teams staan puntloos onderaan dus zullen ze alles in het werk stellen om te willen winnen.
  [Lees Verder]

 • Alphense Boys - Velsen

  04-09-2022: Vandaag de wedstrijd tegen Alphense Boys uit Alphen aan de Rijn. Een lastig karwei voor Velsen dat vorig seizoen niet wist te winnen. Het was voor trainer Ronald Dooijeweerd weer moeilijk kiezen gezien de schorsingen en vakanties. Zo is het centrum van de verdediging vanmiddag niet aanwezig en dat is een hele aderlating. Beide ploegen zullen in ieder geval willen winnen want beide zijn nog puntloos.
  [Lees verder]

 • Velsen - Purmersteijn

  28-08-2022: Vandaag is de competitie weer begonnen. Onder een nieuwe naam 4e Divisie start Velsen tegen Purmersteijn. De laatste ontmoeting vorige seizoen had Velsen weinig in te brengen en verloor de ploeg van trainer Dooijeweerd met 3-0. Met een aantal nieuwe spelers zal er vandaag alles aan gedaan worden om de eerste thuiswedstrijd tot een goed einde te brengen. Het is een blijft een lastige tegenstander voor Velsen.
  [Lees verder]

 • Velsen - VSV

  18-08-2022: De laatste voorwedstrijden voor Velsen is deze week het bekende Hannie Spronk toernooi omdat volgende week de competitie gaat beginnen met een thuiswedstrijd tegen Purmersteijn. Afgelopen donderdag won Velsen ruim met 5-0 van EDO. Vandaag zal de finale tegen VSV plaats vinden die met strafschoppen won van Stormvogels.
  [Lees verder]

 • Velsen - Regioteam

  13-08-2022: Velsen speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen een regioteam, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan Richard Plug en Rob Spronk de eer om het regioteam samen te stellen. Velsen had eerder al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jos/Watergraafsmeer, maar zou zich dus voor het eerst aan het thuispubliek tonen.
  [Lees verder]