• Velsen - De Zouaven

  25-09-2022: Na het prima resultaat van vorige week tegen koploper  Westlandia komt vanmiddag De Zouaven uit Grootebroek op bezoek, bekend van de jeugdspelers Ronald en Frank de Boer. Beide ploegen verloren hun thuiswedstrijden tegen elkaar, maar wonnen de uit wedstrijden. De Zouaven heeft één puntje meer, dus bij winst kan Velsen er over heen.
  [lees verder]

 • Westlandia - Velsen

  18-09-2022: Vanmiddag de wedstrijd tegen Westlandia uit Naaldwijk. Net als Velsen viert Westlandia ook haar 100 jarig jubileum. De feestvreugde voor het eerste team zal wat minder zijn geweest het afgelopen seizoen. Zij degradeerden naar de 4e divisie, maar staan op dit moment gezamenlijk bovenin met negen punten uit drie wedstrijden terwijl Velsen de eerste punten nog moet zien binnen te halen. Laten we hopen dat dit vanmiddag gaat gebeuren.
  [Lees verder]

 • Velsen - Rohda Raalte

  11-09-2022: De R.K.S.V. Rohda Raalte, zoals de club officieel heet, is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.300 leden al langere tijd tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland. De club is vorig seizoen kampioen geworden met een grote voorsprong op nummer twee. Beide teams staan puntloos onderaan dus zullen ze alles in het werk stellen om te willen winnen.
  [Lees Verder]

 • Alphense Boys - Velsen

  04-09-2022: Vandaag de wedstrijd tegen Alphense Boys uit Alphen aan de Rijn. Een lastig karwei voor Velsen dat vorig seizoen niet wist te winnen. Het was voor trainer Ronald Dooijeweerd weer moeilijk kiezen gezien de schorsingen en vakanties. Zo is het centrum van de verdediging vanmiddag niet aanwezig en dat is een hele aderlating. Beide ploegen zullen in ieder geval willen winnen want beide zijn nog puntloos.
  [Lees verder]

 • Velsen - Purmersteijn

  28-08-2022: Vandaag is de competitie weer begonnen. Onder een nieuwe naam 4e Divisie start Velsen tegen Purmersteijn. De laatste ontmoeting vorige seizoen had Velsen weinig in te brengen en verloor de ploeg van trainer Dooijeweerd met 3-0. Met een aantal nieuwe spelers zal er vandaag alles aan gedaan worden om de eerste thuiswedstrijd tot een goed einde te brengen. Het is een blijft een lastige tegenstander voor Velsen.
  [Lees verder]

 • Velsen - VSV

  18-08-2022: De laatste voorwedstrijden voor Velsen is deze week het bekende Hannie Spronk toernooi omdat volgende week de competitie gaat beginnen met een thuiswedstrijd tegen Purmersteijn. Afgelopen donderdag won Velsen ruim met 5-0 van EDO. Vandaag zal de finale tegen VSV plaats vinden die met strafschoppen won van Stormvogels.
  [Lees verder]

 • Velsen - Regioteam

  13-08-2022: Velsen speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen een regioteam, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan Richard Plug en Rob Spronk de eer om het regioteam samen te stellen. Velsen had eerder al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jos/Watergraafsmeer, maar zou zich dus voor het eerst aan het thuispubliek tonen.
  [Lees verder]