• Proeftrainen bij RKVV Velsen: Ontdek jouw passie voor voetbal!

  Ben je nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om te voetballen bij RKVV Velsen? Bij ons heb je de mogelijkheid om drie keer gratis met ons mee te trainen, zodat je een goed beeld krijgt van wat het betekent om onderdeel te zijn van RKVV Velsen.

  Proeftrainen is de ideale manier om de sfeer te proeven, kennis te maken met onze enthousiaste spelers en ervaren trainers, en te ervaren hoe het is om te trainen op onze prachtige velden. Of je nu al ervaring hebt met voetbal of net begint, we verwelkomen spelers van alle niveaus en leeftijden.

  Hoe werkt het?

  Het proeftrainen bij RKVV Velsen is eenvoudig. Neem contact op met onze jeugdcoördinator, Bob Blom, en maak een afspraak om vrijblijvend mee te komen trainen. Bob staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het proeftrainen. Je kunt Bob een e-mail sturen via coordinator-onderbouw@rkvv-velsen.nl. Hij zal zo snel mogelijk reageren en een geschikte datum en tijd met je plannen.

  Of je nu een talentvolle speler bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezellige voetbalervaring, RKVV Velsen biedt een thuis voor jou. We zijn trots op onze sterke gemeenschap en hechten veel waarde aan respect, teamwork en ontwikkeling van spelers.

  Klaar om officieel lid te worden?

  Als je na de proeftraining overtuigd bent dat RKVV Velsen de juiste plek voor jou is, ben je van harte welkom om lid te worden van onze club. Klik op de onderstaande knop om het inschrijfformulier in te vullen en de eerste stap te zetten naar een geweldige voetbalervaring bij RKVV Velsen.

  We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze trainingsvelden en hopen je snel te zien bij RKVV Velsen!

   

   

   

  Lid Worden