• RKVV Velsen Eeuw hoodie en poloshirt nu te bestellen!!

Op 14 augustus 2022 bestaat onze prachtige club 100 jaar!!!
    In het pré jubileum jaar presenteren wij een mooie hoodie, voor volwassenen en kinderen en een even zo mooie polo voor volwassenen.

Van het kledingmerk  met het unieke RKVV Velsen 100 jaar logo en ons geboortejaar.
    Deze zijn nu verkrijgbaar voor iedereen!

·        Het merk Fruit of the loom staat garant voor
    .        goede kwaliteit.

·        Wie wil er niet een?
    ·        Wees er op tijd bij.

De hoodie, in de maten XS, S, M, L, XL, XXL,  is een sweater met gevoerde capuchon met plat trekkoord in dezelfde kleur, is verkrijgbaar in de kleur navy blauw en de kleur sunflower geel in uitvoeringen voor dames, heren en
    kinderen vanaf  5-6 jaar.

Prijs per hoodie 35,95.

• De polo in de maten XS, S, M, L, XL, XXL is er in een heren en een dames uitvoering, waarbij de laatste met voorgevormde zijnaden voor een vrouwelijke pasvorm. Ook verkrijgbaar in de kleur navy blauw en de kleur okergeel vanaf de maat “S”.

Prijs per polo 29,95.

• RKVV Velsen Eeuw hoodie en poloshirt nu te bestellen!!

Het is ook mogelijk om voor een heel team in 1 keer een bestelling te plaatsen, waarbij op de rugkant de naam van de sponsor kan worden geplaatst. Hiervoor wordt een kleine meerprijs berekend.

In verband met de vakantie periode sluit de bestelmogelijkheid op 24 juni a.s.

Eerstvolgende ophaaldag van de bestelde kleding is  op zaterdag 9 juli, maar u krijgt daarvan persoonlijk bericht.

Voor meer informatie over bestellingen en maatvoering kun je een mail sturen
    naar: webshop@rkvv-velsen.nl

Via onderstaande link kom je bij het bestelformulier.

webshoprkvvvelsen.nl

·     Laat zien dat je trots bent op je 100 jarige cluppie!
     .     Én je wordt gezien!·
     ·     Leuk om als team te dragen
     ·     Een warme hoodie voor de wintermaanden
     ·     Een mooie polo voor de warmere dagen.
     ·     Een hoodie of poloshirt ook leuk voor je broer of zus,
     .     je oom of tante, je oma of opa!
     ·     Waarom zou je niet alle 4 de uitvoeringen nemen?