• Seizoen afsluiting met loterij

Zaterdag 18 mei speelt RKVV Velsen Heren 1 alweer haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2023/2024. Om dit mooie seizoen af te sluiten wordt een fantastische dag georganiseerd op sportpark Driehuis. Na afloop van de wedstrijd zal niet alleen het feest worden voortgezet onder gezelschap van een zangertje, maar voor deze dag staat een fantastische loterij op het programma mét geweldige prijzen.

• Loterij

De loterij na afloop van de wedstrijd is georganiseerd voor een bijzonder doel. Al het geld dat zal worden opgehaald met de lotenverkoop zal namelijk worden gedoneerd aan KiKa. Met elk lot steunt u hun strijd tegen kinderkanker.

In augustus 2024 zullen Joep de Bas (assistent-trainer RKVV Velsen Heren 1) en Sam de Wijs (Oud voetbalster RKVV Velsen Dames) 500 kilometer gaan hardlopen van Amsterdam naar Parijs om geld op te halen voor deze bewonderenswaardige stichting.

• Zij zullen deze tocht gezamenlijk in 21 dagen afleggen (+/- 23 km per dag). Al ruim een jaar zijn zij intensief aan het trainen voor deze bijzondere en zeer persoonlijke uitdaging. Het stel heeft hierbij de missie om minimaal 25.000, - euro op te halen voor KiKa. Inmiddels staat de teller op zo’n 15.000, - en met deze loterij hopen zij zeker nog 4.000, - binnen te slepen. Het complete verhaal over de uitdaging die zij zullen aangaan en hun drijfveren kunt u terugvinden in het artikel van de Men’s Health via onderstaande link: https://www.menshealth.com/nl/fit-journey/a45857440/joep-en-sam-amsterdam-parijs/

Loten

Loten kosten 10,- per stuk en kunnen gekocht worden door een berichtje te sturen naar 06-81003575, of door het sturen van een mailtje naar joepdebas@gmail.com. Het is ook mogelijk om via spelers van de heren selectie loten te kopen, óf op de dag zelf bij Velsen (als ze nog niet uitverkocht zijn).

• Prijzen

Met de vele prijzen die wij hebben kunnen regelen voor deze bijzondere loterij, kan gegarandeerd worden dat het kopen van een lot zeker uw geld waard is! Wij hopen 400 loten te kunnen verkopen. Aangezien er inmiddels al meer dan 100 geweldige prijzen te verloten zijn, is de kans op een winnend lot meer dan 25%. De volledige lijst met alle prijzen volgt later, maar om een klein voorproefje te geven van wat u te verwachten staat, staan hieronder alvast een aantal van onze prijzen:

1. Een 3 gangen diner inclusief cava voor 2 personen in het Conscious hotel Amsterdam
    2. High wine bij de Harlem social club t.w.v. 65,-
    3. Rust massage DUO t.w.v. 160,-
    4. Skins Institute Spa 2 x dagpas t.w.v. 50,-
    5. Biertje, balletje, bowlen arrangement bij de Bison bowling voor 6 personen
    6. Rijsttafel voor 4 personen bij de Bistrobar Indonesia Haarlem
    7. Een 3 gangen diner voor 4 personen aan de Herengracht in Amsterdam
    8. Deep tissue massage bij Arigato Amsterdam t.w.v. 88,-
    9. 2 toegangskaarten voor Sauna van Egmond
    10. Een gratis knipbeurt bij Galjé Kappers by Robert
    11. Ageless La Cure serum + cream t.w.v. 150,-
    12. Visschotels en bbq-pakketten van verschillende speciaalzaken uit de regio
    13. Teds All Day Brunch uitgebreide lunch voor 2 personen
    14. Een all inclusive diner voor 2 bij Brasserie Boudewijn in Heemstede
    15. Lunch voor 2 personen bij Brasserie Van Dam in Amsterdam
    16. High tea voor 2 personen bij Meneer Frans Haarlem
    17. Afternoon tea voor 2 personen Bij Babette
    18. Een gezichtsbehandeling van 45 minuten bij Beautypoint Haarlem
    19. Lunch voor 2 personen bij Bries Noordwijk inclusief fles wijn
    20. Toegangskaarten voor Moco musuem Amsterdam

Wij hebben hiernaast nog meer diner- en lunchcheques, beautybehandelingen, pakketten van speciaalzaken en cadeaubonnen van geweldige winkels in de aanbieding. Met meer dan 100 van dit soort prijzen kunt u zich voorstellen dat het kopen van een lootje zéker de moeite waard is. Daarnaast helpt u ons met de aankoop van een lot om de prachtige missie van KiKa te steunen. Wij hopen dat u erbij bent op 18 mei!