• Dennis Flekken uitblinker in matig duel

    Het was druk op Sportpark Driehuis, maar een goede wedstrijd hebben de toeschouwers niet gezien. Beide ploegen hadden de grootste moeite om de bal in de ploeg te houden. Als excuus zou je de slechte conditie van de grasmat de schuld kunnen geven. Toch was de eerste mogelijkheid voor Vitesse’22. Een aanval over de rechterkant kwam in de voeten van Rick Tolsma, maar Dennis Flekken kon een doelpunt voorkomen met een prachtige redding. De enige kans voor Velsen was een prima schot van Jort Nierop, maar de bal belandde midden in het gezicht van Milo Cremers die even het zicht kwijt was. Veel meer kansen waren er niet behalve vlak voor de rust toen Dennis Flekken wederom moest ingrijpen om Martijn Kuijs van scoren af te houden. Het spel was rommelig en beide ploegen hadden de grootste moeite om de bal bij een ploeggenoot te krijgen.
    Na rust probeerde Velsen met de wind in de rug iets meer te forceren. In de twee en vijftigste minuut een voorzet van Tim Groenewoud op Floris Reurts, maar zijn omhaal was niet helemaal wat de bedoeling was. Tien minuten later was het Marc Kloosterboer die een prima voorzet gaf maar Floris Reurts kwam net iet te kort om af te werken. Twee minuten later was het Rick Tolsma die alleen op Dennis  Flekken afstormde, maar met een perfecte redding wist hij de nul te houden. In de vijf en zeventigste minuut kopte Milo Cremers na een corner net over en had Marc Blaas de pech dat zijn schot op de doellat uiteen spatte. In blessuretijd was het weer Dennis Flekken die een zeker doelpunt uit zijn doel ranselde en Velsen van een achterstand behoedde. Beide ploegen schoten niets op met dit gelijke spel, maar konden met het resultaat wel leven.
    Volgende week moet Velsen tegen weer een concurrent namelijk AGB uit Amsterdam.

    Velsen: Dennis Flekken, Jimmy van Dijk, Tim Stegeman, Chris Snijders, Daniël Zuiverloon, Daniël Man, Tim Groenewoud (65: Stan van der Lugt), Marc Kloosterboer (76: Pepijn van Splunder), Lars Schotvanger (76: Julius de Jager), Floris Reurts, Jort Nierop.

    Foto's: Frans van der Horst