• Vrijwilligers

  Vrijwilligers: Doe mee en maak het verschil!

  Bij RKVV Velsen weten we dat vrijwilligers de ruggengraat vormen van onze club. We zijn enorm dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van al onze vrijwilligers, want zonder hen zou RKVV Velsen niet kunnen floreren. Wil jij ook een verschil maken en bijdragen aan onze voetbalgemeenschap? Bekijk dan onze vrijwilligersvacatures hieronder:

  Kantine medewerkers:

  • Taken: Het bemannen van de kantine tijdens wedstrijden en evenementen, het verzorgen van drankjes en snacks, en het zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer.
  • Beschikbaarheid: Op zaterdag en zondag in shifts.

  Bestuursdienst:

  • Taken: Assisteren bij bestuurstaken en operationele verantwoordelijkheden, zoals het coördineren van wedstrijddagen en het ondersteunen van de algehele clubwerking.
  • Beschikbaarheid: Op zaterdag of zondag (volgens rooster).

  Technische zaken:

  • Taken: Posities beschikbaar voor een voorzitter en een lid voor de afdeling "Meisjes en Vrouwen", waarbij je betrokken bent bij het ontwikkelen en bevorderen van de voetbalactiviteiten voor meisjes en vrouwen binnen onze club.

  Scheidsrechters:

  • Taken: Fungeren als scheidsrechter tijdens wedstrijden van RKVV Velsen. Hiermee draag je bij aan een eerlijk en sportief verloop van de wedstrijden.
  • Beschikbaarheid: Op zaterdag of zondag (volgens rooster).

  Wil je je aanmelden als vrijwilliger of heb je vragen over een specifieke vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Marc Schultheis via vrijwilligers@rkvv-velsen.nl. Jouw bereidheid om vrijwilliger te worden, wordt enorm gewaardeerd en we kijken ernaar uit om je bij ons team te verwelkomen!

  Bij RKVV Velsen geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschap. Samen kunnen we de voetbalervaring van onze spelers verbeteren en een positieve omgeving creëren waarin iedereen kan groeien en genieten van het spel.

  Word een gewaardeerde vrijwilliger bij RKVV Velsen en maak deel uit van iets bijzonders!