• Fortuna Wormerveer - Velsen

  03-12-2023: Met nog twee wedstrijden te gaan staat vanmiddag Fortuna Wormerveer op het programma. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen VIOS. Mocht Velsen beide wedstrijden tot een goed einde te brengen dan is dat een mooi resultaat tot aan de winterstop. Velsen staat drie punten voor op de tegenstander van vanmiddag dus puntverlies is absoluut niet wenselijk.
  [Lees verder]

 • Velsen - AGB

  26-11-2023: Voetbalvereniging Amsterdam Gencler Birligi oftewel vv AGB is een Nederlandse voetbalvereniging uit Amsterdam, opgericht op 27 mei 1986. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Ookmeer in het stadsdeel Nieuw-West gespeeld. AGB dat vorige week zijn eerste wedstrijd verloor zal zeker op revanche uit zijn. Voor Velsen is dit altijd een lastige wedstrijd tegen zeer vaardige spelers. Ook zal Velsen vanmiddag alles op alles zetten voor een goed resultaat.
  [Lees verder]

 • Vitesse'22 - Velsen

  19-11-2023: Vanmiddag de wedstrijd Vitesse’22 uit Castricum. Na de spannende wedstrijd van vorige week waar Velsen helaas er niet een gelijk spel uit kon halen, ondanks verwoede pogingen, trok Kolping Boys toch aan het langste eind. Als Velsen net zo kan spelen als vorige week de tweede helft dan zou winst in Castricum mogelijk zijn.
  [Lees verder]

 • Velsen - Kolping Boys

  12-11-2023: Er komen een paar belangrijke wedstrijden aan voor Velsen de komende weken. Vanmiddag tegen Kolping Boys uit Oudorp. We kennen deze ploeg nog uit de tweede klasse en het was altijd een moeilijke te bespelen ploeg. Maar zelden werden er de punten gepakt. Laten we hopen dat het vanmiddag wel lukt.
  [lees verder].

 • Velsen - ZOB

  07-10-2023: De vereniging ZOB is opgericht op 1juli 1956. De naam ZOB staat voor Zuidoostbeemster. Wij spelen onze wedstrijden op zaterdag. De club telt 850 leden en bestaat uit een  veld- en zaalafdeling. De ploeg speelt al gedurende lange tijd in de eerste klasse. Op dit moment staan ze op de tiende plaats met één punt. Bij winst kan Velsen ruim afstand nemen vanmiddag.
  [Lees meer]

 • Velsen - Hillegom

  01-10-2023: Vandaag de eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse. Vorige week werd er moeizaam gewonnen van Hoofddorp en vandaag komt Hillegom naar Driehuis. Volgens trainer Thijs Sluiter van Hillegom wil hij  aanvallend voetballen en hoog druk zetten. Bij balverlies gelijk weer pressie geven en moet de laatste line hoog gaan staan. Dus Velsen is gewaarschuwd. Maar Velsen trainer Adri Looijen en staf zullen ongetwijfeld hierop anticiperen.
  [Lees Verder]

 • Hoofddorp - Velsen

  23-09-2023: S.V. Hoofddorp bestaat al sinds 1927! De voetbalvereniging uit Hoofddorp is in juni 1969 voortgekomen uit de fusie van E.T.O. (Eerlijk Ter Overwinning) en Hoofddorp Boys. De vereniging heeft inmiddels 1800 leden in ruim 110 voetbalteams. Binnen de vereniging is volop aandacht voor jeugdvoetbal (waaronder de Benjamini’s vanaf 5 jaar), vrouwen- en meisjesvoetbal als ook senioren- en veteranenvoetbal.
  Vorig seizoen eindigde de ploeg op de vierde plaats. Dus een geduchte tegenstander vanmiddag.
  [Lees verder]

 • Olympia Haarlem - Velsen

  16-09-2023: Vandaag de laatste wedstrijd in de poulefase van de KNVB Beker. Velsen speelt tegen zaterdag tweedeklasser Olympia Haarlem. Beide ploegen hebben de volle winst behaald in de vorige wedstrijden. Het zal dus spannend zijn wie er door gaat naar de volgende ronde. Door een beter doelsaldo staat Olympia op de eerste plaats en zal er door Velsen gewonnen moeten worden om door te gaan. Spanning alom.
  [Lees verder]

 • 10-09-2023: Vanmiddag de tweede wedstrijd in de KNVB beker competitie. Tegenstander Meervogels uit Akersloot is de tegenstander. Vorige week verloor de ploeg met ruime cijfers van Olympia Haarlem en twee weken geleden won ook Velsen in een vriendschappelijke wedstrijd.
  [lees verder]

 • Velsen - DSOV

  03-09-2023: Vijfhuizen, een dorp, gelegen in de Haarlemmermeer, vlak tegen Haarlem aan en bekend om z’n Floriade, Mysteryland, MH17 monument en het Fort Vijfhuizen dat door de UNESCO op de lijst van wereld cultureel erfgoed geplaatst is. In dat dorp huist sportvereniging DSOV dat staat voor Door Sport Ontspanning Vijfhuizen.
  [Lees verder]

 • Velsen - Regioteam

  13-08-2022: Velsen speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen een regioteam, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan Richard Plug en Rob Spronk de eer om het regioteam samen te stellen. Velsen had eerder al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jos/Watergraafsmeer, maar zou zich dus voor het eerst aan het thuispubliek tonen.
  [Lees verder]