• Velsen - Vitesse'22

  14-04-2024: Vanmiddag de wedstrijd Vitesse’22 uit Castricum. Na de spannende wedstrijd van vorige week, waar Velsen helaas er niet in slaagde te winnen, ondanks verwoede pogingen, trok Kolping Boys toch aan het langste eind. Als Velsen net zo kan spelen als vorige week dan zou winst op concurrent Vitesse’22 mogelijk zijn.
  [Lees verder]

 • Kolping Boys - Velsen

  07-04-2024: Kolping Boys is met ruim 1200 spelend leden en meer dan 300 vrijwilligers een van de grootste verenigingen van Alkmaar. Onze vereniging is opgericht op 23 april 1939.
  De vereniging wordt geheel bestierd door vrijwilligers. Alleen een aantal hoog gekwalificeerde selectietrainers ontvangen een salaris. De ploeg staat op dit moment samen met AGB bovenaan en zijn al in het bezit van de eerste periode. Dus de nacompetitie is al een zekerheidje. Voor Velsen zou een overwinning zeer welkom zijn, dan is de achterstand nog maar twee punten.
  [Lees verder]

 • Velsen - IVV

  01-04-2024: IVV is een amateurvoetbalclub uit Landsmeer, opgericht in 1920. IVV is een vereniging waar positieve energie en saamhorigheid heerst. Het is een vereniging waar normen en waarden hoog in het vaandel staan en waar zowel prestatief als recreatief voetballen mogelijk is. Een weerzien met oud trainer Ton Pronk, die Velsen trainde vanaf 2014 t/m 2017, zit er niet in want die werd op non-actief gezet. Bij winst kan Velsen de derde plaats innemen met nog een wedstrijd minder en dat is het doel vanmiddag.
  [Lees meer]

 • Velsen - SCPB'22

  12-03-2024: SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp. De fusievereniging is opgericht op 1 september 2022. Over de historie van beide clubs is veel te vertellen. Vorig seizoen speelde SCBP ’22 nog in de derde klasse zaterdag en promoveerde dit seizoen naar de eerste klasse. Met de nieuwe interim trainer wil Ron van Nieuwkerk zo spoedig mogelijk van de laatste plaats af.
  [Lees verder]

 • ZOB - Velsen

  02-04-2023: Op 1 juli 1956 zag Voetbalvereniging ZOB het levenslicht in Zuidoostbeemster. De wedstrijden van onze club vinden plaats op zaterdag, en we hebben een bloeiende vereniging met maar liefst 850 leden, verdeeld over onze veld- en zaalafdeling. ZOB heeft zich ontwikkeld tot een vereniging met een eigen stijl, tradities en gebruiken. Het verenigingsleven staat hoog in het vaandel en wordt wijd en zijd geprezen. Om in het spoor te blijven van de kopgroep zal er vandaag gewonnen moeten worden.
  [Lees verder]

 • Hillegom - Velsen

  25-02-2024: Het wordt dringen in de top van de eerste klasse. Drie ploegen maken jacht op de twee koplopers Kolping Boys en De Dijk. Voor Velsen wordt het een  moeilijke middag. In de thuiswedstrijd werd er uiteindelijk in de laatste fase gelijk gespeeld. Bij winst blijft de ploeg mee doen, maar bij verlies komt Hillegom langszij. Dus er hangt wel wat vanaf vanmiddag.
  [Lees verder]

 • De Zouaven - Velsen

  28-01-2024: Velsen gaat vanmiddag op bezoek bij De Zouaven uit Grootebroek, bekend van de jeugdspelers Ronald en Frank de Boer. Vorig seizoen speelden beide ploegen nog in de vierde divisie maar degradeerden naar de eerste klasse. De thuisploeg staat twee punten achter Velsen dus verlies vanmiddag is geen optie.
  [Lees verder]

 • Velsen - D e Dijk

  21-01-2024: We gaan weer beginnen met de tweede helft van de competitie. Na een lange winterstop en een gezellig trainingskamp in Leeuwarden gaan de mannen van Adri Looijen weer gemotiveerd aan de slag. Om bij de bovenste vijf te komen moet er wel vandaag gewonnen worden van De Dijk. De gasten staan twee punten voor dus een belangrijke wedstrijd.
  [Lees verder]

 • Velsen - VIOS-W

  10-12-2023: Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen VIOS uit Warmenhuisen. Vorig seizoen werd de ploeg kampioen in de tweede klasse maar op dit moment gaat het ze nog niet voor de wind. De ploeg staat één na onderste dus zou Velsen goede zaken doen om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Maar het zal niet gemakkelijk zijn.
  [Lees verder]

 • Fortuna Wormerveer - Velsen

  03-12-2023: Met nog twee wedstrijden te gaan staat vanmiddag Fortuna Wormerveer op het programma. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen VIOS. Mocht Velsen beide wedstrijden tot een goed einde te brengen dan is dat een mooi resultaat tot aan de winterstop. Velsen staat drie punten voor op de tegenstander van vanmiddag dus puntverlies is absoluut niet wenselijk.
  [Lees verder]

 • Velsen - AGB

  26-11-2023: Voetbalvereniging Amsterdam Gencler Birligi oftewel vv AGB is een Nederlandse voetbalvereniging uit Amsterdam, opgericht op 27 mei 1986. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Ookmeer in het stadsdeel Nieuw-West gespeeld. AGB dat vorige week zijn eerste wedstrijd verloor zal zeker op revanche uit zijn. Voor Velsen is dit altijd een lastige wedstrijd tegen zeer vaardige spelers. Ook zal Velsen vanmiddag alles op alles zetten voor een goed resultaat.
  [Lees verder]

 • Vitesse'22 - Velsen

  19-11-2023: Vanmiddag de wedstrijd Vitesse’22 uit Castricum. Na de spannende wedstrijd van vorige week waar Velsen helaas er niet een gelijk spel uit kon halen, ondanks verwoede pogingen, trok Kolping Boys toch aan het langste eind. Als Velsen net zo kan spelen als vorige week de tweede helft dan zou winst in Castricum mogelijk zijn.
  [Lees verder]

 • Velsen - Kolping Boys

  12-11-2023: Er komen een paar belangrijke wedstrijden aan voor Velsen de komende weken. Vanmiddag tegen Kolping Boys uit Oudorp. We kennen deze ploeg nog uit de tweede klasse en het was altijd een moeilijke te bespelen ploeg. Maar zelden werden er de punten gepakt. Laten we hopen dat het vanmiddag wel lukt.
  [lees verder].

 • Velsen - ZOB

  07-10-2023: De vereniging ZOB is opgericht op 1juli 1956. De naam ZOB staat voor Zuidoostbeemster. Wij spelen onze wedstrijden op zaterdag. De club telt 850 leden en bestaat uit een  veld- en zaalafdeling. De ploeg speelt al gedurende lange tijd in de eerste klasse. Op dit moment staan ze op de tiende plaats met één punt. Bij winst kan Velsen ruim afstand nemen vanmiddag.
  [Lees meer]

 • Velsen - Hillegom

  01-10-2023: Vandaag de eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse. Vorige week werd er moeizaam gewonnen van Hoofddorp en vandaag komt Hillegom naar Driehuis. Volgens trainer Thijs Sluiter van Hillegom wil hij  aanvallend voetballen en hoog druk zetten. Bij balverlies gelijk weer pressie geven en moet de laatste line hoog gaan staan. Dus Velsen is gewaarschuwd. Maar Velsen trainer Adri Looijen en staf zullen ongetwijfeld hierop anticiperen.
  [Lees Verder]

 • Hoofddorp - Velsen

  23-09-2023: S.V. Hoofddorp bestaat al sinds 1927! De voetbalvereniging uit Hoofddorp is in juni 1969 voortgekomen uit de fusie van E.T.O. (Eerlijk Ter Overwinning) en Hoofddorp Boys. De vereniging heeft inmiddels 1800 leden in ruim 110 voetbalteams. Binnen de vereniging is volop aandacht voor jeugdvoetbal (waaronder de Benjamini’s vanaf 5 jaar), vrouwen- en meisjesvoetbal als ook senioren- en veteranenvoetbal.
  Vorig seizoen eindigde de ploeg op de vierde plaats. Dus een geduchte tegenstander vanmiddag.
  [Lees verder]

 • Olympia Haarlem - Velsen

  16-09-2023: Vandaag de laatste wedstrijd in de poulefase van de KNVB Beker. Velsen speelt tegen zaterdag tweedeklasser Olympia Haarlem. Beide ploegen hebben de volle winst behaald in de vorige wedstrijden. Het zal dus spannend zijn wie er door gaat naar de volgende ronde. Door een beter doelsaldo staat Olympia op de eerste plaats en zal er door Velsen gewonnen moeten worden om door te gaan. Spanning alom.
  [Lees verder]

 • 10-09-2023: Vanmiddag de tweede wedstrijd in de KNVB beker competitie. Tegenstander Meervogels uit Akersloot is de tegenstander. Vorige week verloor de ploeg met ruime cijfers van Olympia Haarlem en twee weken geleden won ook Velsen in een vriendschappelijke wedstrijd.
  [lees verder]

 • Velsen - DSOV

  03-09-2023: Vijfhuizen, een dorp, gelegen in de Haarlemmermeer, vlak tegen Haarlem aan en bekend om z’n Floriade, Mysteryland, MH17 monument en het Fort Vijfhuizen dat door de UNESCO op de lijst van wereld cultureel erfgoed geplaatst is. In dat dorp huist sportvereniging DSOV dat staat voor Door Sport Ontspanning Vijfhuizen.
  [Lees verder]

 • Velsen - Regioteam

  13-08-2022: Velsen speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen een regioteam, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan Richard Plug en Rob Spronk de eer om het regioteam samen te stellen. Velsen had eerder al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jos/Watergraafsmeer, maar zou zich dus voor het eerst aan het thuispubliek tonen.
  [Lees verder]