• Olympia Haarlem - Velsen

  16-09-2023: Vandaag de laatste wedstrijd in de poulefase van de KNVB Beker. Velsen speelt tegen zaterdag tweedeklasser Olympia Haarlem. Beide ploegen hebben de volle winst behaald in de vorige wedstrijden. Het zal dus spannend zijn wie er door gaat naar de volgende ronde. Door een beter doelsaldo staat Olympia op de eerste plaats en zal er door Velsen gewonnen moeten worden om door te gaan. Spanning alom.
  [Lees verder]

 • 10-09-2023: Vanmiddag de tweede wedstrijd in de KNVB beker competitie. Tegenstander Meervogels uit Akersloot is de tegenstander. Vorige week verloor de ploeg met ruime cijfers van Olympia Haarlem en twee weken geleden won ook Velsen in een vriendschappelijke wedstrijd.
  [lees verder]

 • Velsen - DSOV

  03-09-2023: Vijfhuizen, een dorp, gelegen in de Haarlemmermeer, vlak tegen Haarlem aan en bekend om z’n Floriade, Mysteryland, MH17 monument en het Fort Vijfhuizen dat door de UNESCO op de lijst van wereld cultureel erfgoed geplaatst is. In dat dorp huist sportvereniging DSOV dat staat voor Door Sport Ontspanning Vijfhuizen.
  [Lees verder]

 • Velsen - Regioteam

  13-08-2022: Velsen speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen een regioteam, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan Richard Plug en Rob Spronk de eer om het regioteam samen te stellen. Velsen had eerder al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jos/Watergraafsmeer, maar zou zich dus voor het eerst aan het thuispubliek tonen.
  [Lees verder]